Sorry tjejer.

Men det här kedjebrevet är intressant ur flera vinklar,

"Utan att svara på detta meddelande, gör ett hjärta i din egen profil, utan kommentar. Endast ett hjärta. Skicka sedan detta meddelande vidare till dina väninnor , inga av manligt kön. Därefter placera ett hjärta i profilen av den som skickat detta meddelande. Om någon frågar varför du har massa hjärtan i din profil, svara inte. Detta är endast för tjejer eftersom det ännu en gång är dags för den årliga veckan av undersökning av bröstcancer. Ett litet tecken av solidaritet mellan oss tjejer. Ett hjärta gör du genom att skriva tecknet< direkt följt av siffran 3."

Flera konstaterande n kan göras, kvinnosolirdaritet i all ära men att bröstcanser ska upmärksammas av kvinnor och rent hemmlighållas för för, hör det verkligen hemma i 2000 talet.. Jag trodde någonstans att kvinnor är av åsikten att deras problem ska synligöras, eller har jag helt missuppfattat den feministiska rörelsen. Elelr det kanske bara är så att det är en liten gruppradikala feminister som vill ha färndnring gemene kvinna tycker bättre om att inte förändra något.
 
Dessutom är rekomendationen att känna efter bröstcancer en gång i månaden men det är ju bara vad socialstyrelsen rekomenderar...

Men vad vet jag, vill tjejer bete sig som på mellanstadiet ska jag inte störa, men begär då inte ett dugg mer av det andra könet.