Svep.

Även i "stridsfrågor" är det lätt att bara prata. Sjöstedt hade fått besked om att han skulle närvara, han tog ett aktivt val och flydde till skåne istället. och stackars pressekreteraren säger att "något gått fel" Tacka fan för det.
sossarna som missade var försenade, ja det var betydligt viktigare att dröja kvar på ett intrenattionellt sosse- seminarium än att göra något bra för landet, känns tryggt.

En del hedersdoktor- utnämningar är... knepigare än andra. Men att bli hedersdoktor för att man haft en föreläsning... och hyrt ut en ytterst liten kontorslokal det tar nya höjder.
Helt plötsligt känns det som att universitetet jag tidigare studerade vid var riktigt seriöst i jämförelse. Artikeln ä rsnorlång men slutklämen gör den värd att läsa.

I svenska dagbladet som jag inte länkar till för att dom är dumma i huvudet kunde man läsa att det var "Få olyckor trotts varningar om halka" Jag kan bara anta att journalisten är sörlänning. Ska jag vara fördomsfull dessutom bosatt i stockholm och lite dum i huvudet.

Skolverkets och politikernas riktiga storsattsning på att öka kvaliten i skolan genom att legitimera lärare fortsätter, varför legitimeras i de ämnen man är behörig att undervisa i när man kan få helt andra

I snålblåstens småland finns däremot goda nyheter, en av landets sunkigaste nattklubbar kan tvingas att stänga. Väntar med spänning på att läsa att det inträffat.
 
Pelarväggen som hittats utanför Uppsala är lite cool. sällan prjekt sinkas av interssenta utgrävningar.