"många bollar i luften"

När ska det bli allmänt accepterat att tanken av "många bollar i luften" som något positivt är ren idioti. Det är ett samtida populärt bull shit som inte fungerar i verkligheten.

De som har många bollar i luften, har ingen i handen. Allt är en illusion om effektivitet. De verkar vara produktiva, men producerar bara skräp.

Visst är det bättre att göra något med kvalitet än att producera en stor mängd...skit. Men, idag verkar mycket upp-och-nervänt.

Eller kanske är det så att kvantitet är bättre än kvalitet när allt kommer kring. Men det vill ju absolut ingen erkänna så det vore konstigt om det vore så.

Konsekvenserna kommer för de som vill se. Vänta och beskåda människans kollaps.

Hur blev det egentligen så att det inte var vad och hur bra en person gjorde något som värderades utan enbart hur många olika saker som människan kunde göra sammtidigt? När? Men framför allt; Varför?
 
Jag kanske bara är bitter för att jag inte kan ha några bollar i luften. Klassiskt svenskt tjurig svartsjuk jantelagig och bitter.
 
Bästa sättet att vakna på morognen är förövrigt att använda radioväckarklocka... när Ring p1 börjar finns det inte en fiber i min kropp som inte vill lämna sängen frö att döda radion i frustration över vilka människor det finns i landet.