Måndag.

Det är tur att Israel använder en "human" taktik för bombning av hus. Nej fy helvette en avrättad sionist är en bra sionist. Dags för Peres att ta av sig offerkoftan. Efter att ha dödat över 170 civila kanske Israelerna borde fatta att något i deras taktik för en fredlig lösning inte riktigt fungerar.
 
 
Tacka fan för att Åkesson och hans entorage inte vill bli förknippad med borgarna och högern... som nationalsocialist borde han ju trotts allt inte vilja det. Dock undrar jag i mitt stilla sinna när socialisterna ska accetera hur nära varandra dom står ideologiskt.... Det är egentligen bra jävla konstigt, men så är de ju politiker... och i ders värld ska ingenting vara enkelt, logiskt eller ve och fasa: konsekvent.
 

Sattsningen som svd avslöjat gjordes visserligen före de att det verkligen gick åt helvette i relationen mellan Ukraina och Ryssland. Men likväl så var det en "satsning" som dom bara kan inom riksdagen, för den här var dom alla lika övernes om. Sex (sju) båtar blir två. I realiteten betyder det, om det inte ska göras stora rekryteringar att Tre operativa blir En, arbetstidsregler och annat måste ju följas. En svensk båt på östersjön, grattis ryssland!