Riksdagspartierna

Centerpartiet
 
Positivt: Det finns inget positivt att säga om centern de är fan helt dumma i huvudet.
Negativt: Den sjukliga graden av naivliberalism och avståndstagandet från forskning till förmån för peudovetenskap.

Folkpartiet liberalerna

Positivt: Partiet har ändå en nice grund att stå på som socialliberaler. Att dom vill förändra skolan.
Negativt: Att dom framgångsrikt våldtagit svensk skola istället för att reda ut de problem som sossarna inledde med komunaliseringen. Att (Fp) väljer att vara dumma i huvudet. Stoplskottet och hycklaren Erik Ullenhag.

Kristdemokraterna

Positivt: All kraft som läggs på familjefrågor gör att dom ibland lyckas framstå som alliansens humana alternativ.
Negativt: Att dom inte ser något fel i att kristna gubbar ska bestämma över kvinnors underliv och ja faktiskt deras hela liv. Tron att kärnfamiljen är svaret på alla problem. Att de förespråkar att sjukvård ska bedrivas av privata företag.

Miljöpartiet de gröna

Positivt: Medlemmarna är radikalare än ledningen. Har förslag om skolan som inte är direkt omöjliga. Har på senare tid på många områden utvecklat mer verklighetsbaserade linjer. Dom är väldigt mycket för tåg och spårvagnar... tillsynes lösningen på alla problem... men bara i södra tredjedelen av landet. och kring storstäderna... Landsbyggd är inte något (Mp) har förståelse för eller ens vetskap om. Vill i praktiken förbättra välfärden.
Negativt: Totalt opålitliga och inte ens bra på klimatpolitik som borde vara deras huvudfråga. V har fan radikalare klimatpolitik än dom. Partiet översvämmas av white guilt lattemedelklassen från södermalm. Är aktivt ute efter att döda landsbygden. Deras genomgående skadliga och verklighetsfrånvända politik. Fundamentalistiska kappvändare.

Moderata samlingspartiet

Positivt: Det vette fan... Men dom har Carl Bildt i sitt lag och det är fan inte fyskam. På lokalnivå positiva till en bredare demokrati genom folkomröstningar.
Negativt: Alla låtsasanställningar dom infört och möjligheten att stapla dessa på varandra. Att dom gör allt dom kan för att förstöra samhället på så många punkter som möjligt för att sedan kunna presentera "satsningar" på samma punkter. Att "satsningarna" äts upp inan dom kommit samhället till gagn. Att dom slår europarekord i skattesänkningar på bekostnad av hela jävla samhället. Att dom mer och mer går i en moderatsocial riktning.

Sverigedemokraterna

Positivt: Positiva till ett utträde ur EU. Att deras egna företrädare gör själva jobbet att svartmåla partiet.
Negativt: Allt annat än inställningen till EU

Sveriges socialdemokratiska arbetareparti

Positivt: Bra att dom säger sig vara vänster. Bra att dom säger sig ha massvis med konkreta och bra förslag. Bra att dom fortfarande är så stora bland folket trotts att inget vettigt har precenterats på åtta år. Oerhört bra på att odla fram politiska broilers med glappkäft.
Negativt: Partiets totala oförmåga att välja bra partiledare och ledning, dvs eventuella framtida ministrar. Att gråsossarna övergivits för moderatsocialer. Fundamentalistiska kappvändare. För mkt fokus på näst intill meningslösa utbildningar istället för jobbskapande. Oförmågan att leverera genomtänkta förslag och riktigt usla på att sitta i opposition.

Vänsterpartiet

Positivt: Ett parti som faktiskt är vänster, och konsekvent socialistisk i sin politik. Klara besket i vart dom står. Förbud mot bemanningsföretag och låtsasanställningar. Hårda motståndare till EU, men inte mer motståndare än att dom kunde säga att EU är bra...
Negativt: Världens fegaste och sämsta på att hantera media. De tar avstånd från allt så fort det blir en sak i media. Att de inte lägger mer fokus på bostadsfrågan som de trots allt är ensamma om att vilja lösa. Ekonomiska analfabeter.