Skitliv.

Om ingenting förbättras så kommer jag att ha arbetat sammanlagt sju veckor när året är över. Det är dessutom ideellt... så det är ju inte som att det ger en möjligthet till något av det som kan anses viktigt i livet.

Det är rätt svårt att hitta arbete när en aldrig haft något arbete. Eller lyckats med det omöjlga och klarat av en utbildning.

Det är rätt svårt att hitta relationer när en varken har arbete, storartade sociala färdigheter eller genomförbara fritidsintressen.

Men varför vara ledsen för sånt. Nä tänk hur enkelt och fruktansvärt tråkigt livet hade varit om saker och ting gick att förverkliga.

Hur tråkigt skulle det inte vara att kunna göra något med någon annan någon gån. Eller kunna betala hyran utan att oroa sig över om det kommer finnas pengar över till mat. Nej det hade ju varit fruktansvärt tråkigt...
 
Nej jag kanske bara borde vara glad istället över att inte ha något att förlora. Men det blir inte bättre av att jag sitter i den svalaste delen av huset och sakta kokas till döds av den klibbiga sommarvärmen. Nej den gör enbart allt värre.