Tisdag.

US pushes for new Russia sanctions ahead of EU talks
Välkomnar usa:s handlingskraft, och undrar naivt, när ska handlingskraft bli något som kan utmärka europeiska politiker. När fan ska EU göra något vettigt..... I fallet med de ännu införda sanktionerna mot Ryssland så är de, för att vara diplomatisk, inget annat än ett skämt.
 
För bortskämda för demokrati?
Trenden att självrättfärdigt störa politiska motståndare när de möts och talar är djupt obehaglig. Den är bortskämd och egocentrisk: Jag vill ha min vilja fram nu! Just den här frågan som jag brinner för just nu är den viktigaste på jorden och alla som inte tycker som jag, har inte bara fel - de är odemokratiska.

Enström: Försvarets bemanning är för låg
Vår aldeles egen inkompetenta och värdelösa Karin Enström har kommit till insikten att det behövs mer personal, därför kommer hon inte att ta avstånd från RB5 som garanterar att personalbristen blir ännu mer omfattande..... Logiken?

BRICS to launch World Bank and IMF rivals
Jajamen, BRICS gör vad dom kan för att skilja sig från den västerländska dekadensen.

Världens största krig är osynligt i medierna
Den bild av världens oroshärdar som västerländska medier målar upp stämmer illa med verkligheten. Få kan idag svara på vilket pågående krig som är överlägset störst, medan många felaktigt tror att Israel-Palestina hör till de dödligaste konfliktområdena. Men å andra sidan varför skulle en journalist arbeta för att ge en samlad bild av verkligheten... det kan ju vara jobbigt kanske till och med kräva en arbetsinsats... varför skulle ens en redaktion göra något sådant... det vore ju nästan samhällsnyttigt.