Rättssäkert så det förslår.

"Lennart Östblom hänvisar till Högsta Domstolen som sagt att man i förtalsbrott ska bedöma vilka etiska och sociala värderingar som finns i samhället när brottet begås. Enligt hovrätten har det blivit mer accepterat av att vara utåtriktad med sina sexuella vanor.

Finns det något vetenskapligt stöd eller undersökning som ni grundar er på när ni skriver att många svenskar blivit mera öppna och utåtriktade när det gäller sin sexualitet?

– Det är möjligt att det finns men vi har inte tagit del av någon. Vi vet ju att de etiska och social värderingarna förändras.

Vad grundar ni det på i så fall?

– Det är hovrättens bild av verkligheten, den kanske är felaktig, vad vet jag.Men vi är satta att göra den. Men det finns ingen empiri bakom skrivningen.

Borde det inte finnas någon grund för uttalandet?

– Vi har inte sett det som ett krav.

Varför är det viktigt att skriva som ni gör i så fall?

– Därför att vi vill göra en bedömning utifrån det vi är satta att göra och då ska vi göra det utifrån härskande sociala och etiska värderingar.

Men är det verkligen en socialt accepterat att få sina sexuella aktviteter publicerade på internet?

– Att någon lämnar upplysningar om ens vanor? Nej, det är oacceptabelt."
 
Klippt från DN.
 
Det blir ju inte bättre av att moggisen inte ens klarar av att vara konsekvent i sina lögner i samma intervju nej nej... det som i ena stunden är socialt accepterat är i nästa helt oacceptabelt. Va i helvette.. synd att du dömde enligt din första impuls då. Tragiskt att dy som domare inte fattar att dina handlingar kan ha konsekvenser.
 
Anser att den herren och hans två kolleger i fallet bör skjutas. För att citera Clarkson “I would have them all shot..I would take them outside and execute them in front of their families."
 
Domare kan ju tyvärr inte sparkas hur duma i huvudet dom än är.. och hur vidriga och kärnkande resonemang dom än för.

Så Clarksons alternativ är det enda som vore bra för samhället.