Ett år närmre döden.

Firar mig själv med perfekta(ja faktiskt) drop scones med kiwi och jordgubbar och champagne till frukost, öppnar paket som jag gett till mig själv, så får resten av dagen bli skit om den vill.

Grattis till mig och så vidare.

Relation till känslor.

Jag vill älska och vill bli älskad. Vill vara en som får ha kärlek i mitt liv och bejaka alla känslor. Även om de ofta är jobbiga, röriga o kaotiska och förvirrande och överväldigande redan som de är nu. Men känslor kan vara väldigt, väldigt fina på samma gång. Och jag vill så gärna ha någon att känna mig trygg och omtyckt och älskad med.

Jag behöver det för att fungera som person. Men bemöts jag inte av en tystnad och bortskjutande av den jag attraherats av, så tar det stopp hos mig som inte vill riskera det som redan byggts upp. Jag stöter bort de jag bryr mig som allra mest om. Fast jag själv är rädd för att bli bemött med samma iskallhet på grund av en känsla bland alla andra i den redan skapade relationen.

Jag vill få en chans men har ofta själv svårt att ge just det till andra, för jag styrs av känslor, av rädslan att förstöra och vågar inte ta det första ordet. Lika mycket vill jag ibland bara höra att jag är tokig som känner så men att det är ok ändå och inte behöver förändra något. Det vore lika fint för det är ett accepterande i sig.

Samtidigt känns det inte som att det gör så mycket, men det är frustrerande att hela tiden känna, veta hur bra det skulle vara, samtidigt som jag vet att jag nog inte har något att ge för att kunna vara ett stimuli i en vänskap på det planet. Dum frustration.

Beslut...

 
Gillar inte att bestämma en del saker. Men den blir säkert bra i terracotta.. kanske.

Det är SÅ HÄR jag ska må

Känner för första gången en genuin kärlek gentemot mig själv
En bräcklig känsla av att kunna ta på något som finns inom mig
Ett vackert sammelsurium av känslor och intryck
Det är SÅ HÄR jag ska må

People are alot like butterflies.

Butterflies can’t see their wings.
They can’t see how truly beautiful they are,
but everyone else can.
People are alot like butterflies.
 
 
Pic by Carsten Witte

Egentid är tvivlens och rädslans tid.

Om jag säger att du är bra, att du väcker något i mig och att din person berikar mig. Om jag säger att det finns en stark känsla hos mig som vill göra mer av vår relation. Om jag säger att jag är kär och att du skapat den känslan. Skulle du avfärda mig då?

Jag kan inte ta den risken. För om svaret är ja, skulle det vara oförlåtligt av mig att ha tänkt dessa tankar, än mindre att ha formulerat dem i ord.

Skulle det omfamnas på ett varmt sätt skulle inget bli som innan. Kanske skulle det finnas ett vi i någon mån, kanske skulle vi säga att det bara är fint och fortsätta vår vänskap. Kanske skulle tiden göra något med det. Jag vill nog helst se känslan försvinna bort och allt fortsätter vara så som det är, att jag slutar känna och slutar låta det vara något som styr mig.

Jag vill nog inte känna, verkligen inte så här. Jag vill inte vara den som förstör. För det som finns är fint, så oerhört fint och jag vill inte utsätta det för någon som helst risk.

Jag är så dum.
Emotionell och dum.

Lagom rädd, går det?

Alla säger att det är bra att vilja känna tillit, att vilja vara trygg. Att det är en nödvändighet ett lägsta krav. jag vet inte. Det är bara ett enda stort hinder för att komma någonstans känner jag. Jag känner för mycket rädslor. Hur blir en lagom rädd, går det? Går det att kasta bort de där kraven på tillit, på trygghet, i så fall hur?

Jag är för rädd bland andra människor. innesluten i mig själv. Med flykt som mest påträngande tanke. Lagom rädd. Det borde gå att bli det på något vis. För utan att våga gå, utan att våga ta plats, utan att våga vara öppen, utan att vara trygg går det ju inte. Dumt för jag vill bara gå för att lära känna folk.

Om jag bara visste hur jag ska ta mig ur hålet som mina känslor och tankar gräver djupare. För jag behöver lära känna folk. Jag behöver vänner i mitt liv. Det kommer inte bli så långt annars.

Jag tror att mina krav på tillit och trygghet ligger på ungefär samma nivå som kraven på mitt egna skapande. Den där översta hyllan som inte går att nå till.

Jag skulle vilja ta bort den här dagen ur mitt minne.

apropå att jag lovat mig själv att blotta mig mindre här...

Dagens känslotillstånd.

 
 

Katakres.

Skulle vilja sova.
Men mina tankar är överallt.
Helgen. Jaget. Skapandet.
Vill så mycket. Vill, vill, vill.

Känner viss längtan till att jag får använda min ena present, nej tänker inte öppna den för tidigt, men vill, skulle göra mitt bildsinne ganska uppmuntrat. Så jag pillade ihop ett armband, väntade på tröttheten. Knöt ett halsband, väntade på tröttheten. Men nej inget sova.

Helgen, en hel väldig massa "om", alla tankar blir till bilder av de värsta tänkbara scenario. Mer ångest. Mer rädsla. Skulle ju sluta med det. Skulle sluta med att måla dumma bilder i huvudet.

Dum, Så dum.

"Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om imorgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns"
- nationalteatern.

Vill ju bara sova.

En lördag.

Vakna tårig med en dum, tom, mörk känsla.

Köper en svindyr födelsedagspresent till mig själv som för att försöka få bort lite av det ångestiga i hela grejen med att bli äldre.

Porrsurfar på hemnet och hittar fyra perfekta lägenheter och sörjer att jag inte kan ha en
för kombinationen centralt bra boyta och studio i två plan inte är så vanligt som jag önskar.

Fortsätter konsumtionshetsa med rep av olika kvalisort för att göra roliga saker med. Det finns ändå ett par idéer kvar att testa och lika många att slutföra. rogivande saker ska göras.

Funderar starkt på att börja med amigurumi... virka små nallar och annat mest för att det verkar lite mysigt och lagom pilligt.

Smördegskanelbulle är lite underbart. Varför har jag inte testat det tidigare!?

Känner en liten glädje i magen över att jag är lite lättare än förra veckan och är tillbaka på samma ruta som före jul.

Blir spretigt provocerad när jag får höra att "du borde vara glad över att inte kunna få mens" Men Nej... om det var möjligt hur skulle jag kunna bekräfta mig själv mer.

Spenderar en ansenlig tid på Tumblr och blir sotis på vad vissa kan och har möjlighet till.

Läser om genus i lärandeprocesser och tänker på vikten av att kunna möta alla i en grupp, på flera plan och utmaningen i olika sammanhang, som där maktförskjutning är norm.

I want one!!!

 
Usch vad jag vill ha en så sjukt söt. Jag skulle le varje morgon jag kom in i köket.

Ställer in dagen innan den ens har börjat.

rockit som fan att inte ha somnat än. skithuvud. skitkänslor.

Trött på att vara rädd.
Rädd för hur jag uppfattas.
Rädd för att själv förstöra.
Rädd för mig själv mina tankar.
trött på livet.

behöver fly
men vart?
till vem?
hur?

Avundas alla de som passerar förbi ute på gatan,
på väg mot en ny meningsfull dag av arbete.

Säg inte det här till någon

Positivt överraskad är inte är inte tillräckligt för att beskriva vad jag tänker. Så många genomtänkta nivåer. En äkthet. Ett klart sammanhang. Väl valda ord som sätter spår. Avhuggna slut som blir till frågor men enkelt binds samman. Fantasi och verklighet. Läs den bara. Läs den. Nu. Nu med det samma!
 
En svensk bok om ageplay, och en riktigt bra bok med bdsm. Jag gillr i de väl varierade lekarna. Samtalen när något var ok, när något inte var ok. Att det är svårt att säga nej under vatten (det behöver finnas andra sätt att säga stopp också) att både undergiven och dominant måste förberedas när något nytt ska testas.

En dimension är dessutom hennes återkommande fantasier som sprängs in här och var i boken utan att uttalat vara fantasierna.

Jag gillar hur Elise bryter, hur sur hon är över att Armand är som alla andra dominanta, som skiter i personen som dom leverut tillsammans med och bara är intresserad av sexuella fantasier.

Så tycker jag om Jacob, tillbakadragen, vilsen och genomsnäll. Som tycker att As kink är genomlarvig och möter den med i det närmsta förakt. Men som ber Elise slå honom hårdare och mer, och bita hårt. Tycker det var ganska vackert.

Vad gillar jag inte, jag hatar Elise genom hela boken för att hon bedrar Jacob och känslorna hon har inför det. Sen var den för kort som alla bra böcker.

Tankar om dysfori, vad du behöver veta om mig, typ.

När en frågar wikipedia vad dyfori är så står, Dysfori (från grekiska δύσφορος (dysphoros), från δυσ- (svår) och φέρειν (att bära)) är en känsla av olust eller ledsamhet.

Fast vad betyder det egentligen. Användbar information av vad dysfori är och hur den ter sig är svår att hitta. När en ser till könsdysfori eller kroppsdysfori finns desto mer. Det enda säkra är att det itne är begränsat till, tankar om kön och kropp – det kan vara symptom på allt från ångestproblematik, personlighetsstörning, svår depression, bipolaritet, insomnia etc

Så kanske är det enklare att strunta i att hitta något där och se till hur det känns istället. Så eftersom jag ändå skriver så mycket blottande så tänker jag att jag skriver om sju olika sätt min dysfori visat sig på och visar sig på. För hur en del ting yttrar sig i känslor och känslotillstånd kan många förstå


Svårigheten att hantera dagen.

Under en större del av mitt liv har allt varit stressande, till en grad som varit svår att hantera, de minsta vardagliga göromål har alltid varit en stor sak. Svårhanterlig och något som varit en källa till mer stress, mer ångest. Att gå till skolan, affären, städa, minsta lilla sak någon kunde begära, allt var för mycket. Trotts att det i situationen inte finns något om helst skäl till stress, så var den alltid där, något som tog oerhört lång tid att förstå sig på. Det handlade om en konstant mental utmattning, en konstant kamp - ren och skär lathet i omgivningens ögon.

Jag har oftast kunnat samla energi till att tvinga mig till att göra saker, men det tar så mycket energi att det inte alltid blir riktigt bra gjort. Lättirriterad, provocerad av näst vad som helst. Egentligen alltid ett humör som bara skiftade i om jag kan hålla ihop mig själv eller inte. De få stunder av glädje som ändå träder fram av någon anledning är kortlivad. En glädje öppet hotad av att aldrig kunna ta till mig den när allt kaos ständigt stör. Det är något fruktansvärt. En konstant spänning, jag kunde bara drömma om att hitta ett sätt att slappna av att få känna något annat. Jag har olika tankar om vad det kan vara, men vet tyvärr att det inte kan bli något av, inte som allt ser ut nu.

Att hantera min vardag är ett aber, även om det ser olika ut nu, och nu mer definieras av rädslor och olust, mer än bara apati. Meningslösheten består. Jag har fortfarande för många dagar då jag inte förmår att göra något. Men de flesta dagar kan jag ändå hitta energin att göra saker även om det leder till att jag dör på soffan för att all energi är förgjord efteråt.


Att inte vara på samma nivå, en främling inför sina känslor.

Jag har alltid varit på dålig fot med mina känslor. Jag har aldrig haft egna känslor, visst har jag haft känslor, men de har inte varit "min" de har funnits där. Som barn var jag alltid känslomässigt avtrubbad allt var "okej" aldrig mer för jag kunde inte hantera det. Jag kunde triggas av vad som helst – obetydliga saker som ingen omkring mig skulle gråta frekvent utav. Jag fattade hur fel det var, omgivningen klarade inte det, med all rätt, och barn är sällan de snällaste varelser. Jag gjorde allt jag kunde för att försöka sluta, la mer energi på det än på allt annat, men det fanns aldrig någon chans att ta den minsta kontroll.

Under en period i de tidiga tonåren vände det och jag kunde nästan aldrig gråta, inte ens när jag ville göra det. Jag hade känslan av att gråta, jag kunde veta i någon mån att jag borde gråta, men det gick bara inte. De få tillfälle då det ändå var så att jag grät ut något, blev det bara värre. Det var för mycket, okontrollerbart.

Jag har alltid gillat att gråta, eller gillat det är fruktansvärt, men efteråt för ett par timmar, då känner jag mig helt emotionellt tom, det finns inga känslor att känna, en paus. Det hade ju varit fint och mycket bättre om jag kunde rycka upp mig, och faktiskt bli glad under den där tiden istället, men en paus är en paus och den är vacker på sitt sätt, det är en bra tomhet.

Mitt känsloliv är fortfarande fucked up. Vilka känslor som utgörs av mig själv och vad som bara är resultatet av ett kvarhängande trams och trauma vet jag inte alltid. Ibland är jag rädd för vad jag känner, ibland är jag trygg med vad jag känner. Jag är ofta helt frågande till mitt känsloliv, känner att jag mest är dum i huvudet. Jag lyssnar till allt som tidigare tryckts undan även om det ibland är svårt. Det är påfrestande att veta att det här känns bra/ inte bra utan att kunna sätta ett enda ord på varför, fast de brukar ibland ge med sig efter ett tag. Vi kanske kommer överens en dag, för nu finns ändå en känsla av att det är mina känslor, jag kanske inte förstår, men dem är mina, för de mesta.


Känslan av att varje dag sker utifrån ett manus.

Jag bar alltid på en känsla av att ingenting verkligen var så riktigt som det till synes var. Det fanns aldrig en känsla av att jag var mig själv – jag hade aldrig någon känsla av att jag var en person som kunde göra val eller ta beslut utifrån några av egna tankar. Jag saknade nästan helt en inre känsla av att vilja söka eller ha något för något annat skäl än det var något som jag verkligen ville. Jag tänkte inte ens på den känslan som någonting som ag var de minsta kapabl till, det fanns ingen som helst drivkraft för något.

I frånvaron av en identitet och känslan av att et fanns något "jag" så tilläts andras ord fylla det utrymmet. Eftersom inget fanns för mig, Jag gjorde vad som förväntades av mig och jag sa vad som förväntades av mig. Det var allt. Hela tiden med en känsla ava tt jag bara fick något fördigskrivet att läsa upp, det fanns inget tecken på att det gicka att vara på något annat sätt, inge känsla av att det var fel, olustigt och meningslöst, men inte fel. Visste itne att jag borde vara något annat. Där någonstans började känslor att växa av att jag vill riva sönder mitt skinn för att se vad som fanns bakom, vad och vem jag egentligen var.

Ett till stora delar överspelat kapitel. Som dock satt sina spår genom att slita bort stora möjligheter att definiera en personlighet.


Känslan av meningslöshet, frånvaron av ett syfte.

När jag hittade något som jag till en vag grad tyckte om, fanns där aldrig någon annan känsla än att jag dödade tid. Varje dag innebar bara att det gick att sätta en ny bock i kalendern, med en betryggande vetskap att en dag tar dagarna slut, utan att kuna pendera dagarna på nåto annat sätt. När jag arbetade med saker fanns det ett mål, att få det gjort, men aldrig något högre syfte, det fanns aldrig någon änsla av att det behövdes, för det gik ändå inte att se fram mot nästa dag.

Vi lever ett tag, sedan dör vi, det är allt. Vad mer finns egentlgien för livet. Varför ha långsiktiga mål med ett liv, där det inte går att förverkliga något ens det minsta? När jag satte mål för mig själv, så var det mest för sakens skull – inte så mycket för att jag var motiverad eller på ett genuint plan brydde mig så mycket. Det behvödes inte för kunde aldrig känna mig förverkligad, inga handlingar eller tankar lede till något meningsfullt så varför bry sig?

I mångt och mycket oförändrat. Men jag känner glädje när jag gör saker jag gillar, det gör jag och det är bra. Att jag inte kan få möjligheten till det när jag behöver är jobbigt men jag får ibland en liten liten chans om än sekundärt. Det är bra. Jag känner meningslöshet när jag ser till mitt eget liv. Det kan jag inte neka till. Men jag är glad, över att det ibland är bättre, för då är det mycket mycket bättre. Jag kan bara önska att det gick att göra mer som skulle skapa mening trotts att min tröskel för att det ska uppstå mening är vansinnigt hög. Att göra något enbart för mig själv är inte meingsfullt.

Handlingar som glädjer andra människor lindrar meningslösheten för mig. Det är bara där jag hittar mening, allt väl i att jag vet just det, men svårt när det måste till en annan. Men den kommer alltid vara där, meningslösheten, jag kommer alltid känna den, för att jag aldrig kommer sig mig själv som helt kvinnlig. För hur tillfreds jag än blir, hur väl jag än bemöts, så går det inte att komma ifrån.


Att veta att en är olik andra och bara vilja bli en av dem

Jag tänkte mycket på hur andra barn kunde hantera sina dagar, Prata och skratta och vara så glada och avslappnade, som att det aldrig fanns något konstigt eller fel. Jag vet itne vad jag förväntade mig av dem eller om jag gjorde det – Jag hade ju inte heller den misnta aning om vad som va fel för den delen. Jag hade bara ångest hela tiden och det bara var så. Jag antog att andra inte ände så och det enda jag vill var att veta hur det kändes att nna något anant, att vara så där glad och avslappnad.

Mina sinen var i konstant konflikt, ständigt överanalyserade jag allti omkring mig. Som två parralella världar en medveten om det yttre och en inre frutkansvärt mörk. Det gick inte att sluta tänka – att bara existera var aldrig på tal jag vile bara förstå.

Det gick inte att stänga av, det gick inte att vara, som alla andra. jag ville bara att alla delar av mig själv skule tystna och röra sig i samma riktningn så att jag kunde vara tillfreds med mig själv. Mend et gick aldrig hur mycket jag ens försökte. Det var som att jag alltid var separerad från verkligheten – jag kunde röra mig i den, itneragera med den, men den gick aldrig att ta på eller känna.

Jag skulle kunna skriva så väldigt mycket om det här, då det nu när jag förstår vad det handlar om kommit att bli den största och jobbigaste delen att hantera. Men just det känner jag att det skrivits så mycket om i den här dagboken att det inte behövs mer. Men visst, här förstod jag ganska tidigt och resonerade oerhört mycket med mig själv, men att gå från förstående till acceptans, det kan vara nog så svårt även när det handlar om mindre saker en sin könsidentitet. Jag känner att det är bra att det fick ta tid, jag känner också att det är dåligt att ha slösat bort mycket tid.

Normbrytande.

Inte sällan brukar personer berömma mig för för att jag är normbrytare, att jag är stark.

Jag gillar normbrytande. Gillar människor som går vid sidan av, eller rakt mot alla andra, som gör saker som ingen vågat eller tänkt tidigare. Jag attraheras av sånt. Av drivkraften som finns bakom. Självvalt normbrytande, självvald styrka. Jag har favoriter här och där, konstnärer, vanliga människor jo till och med politiker. Men gör jag det, egentligen, när det kommer till mitt kön, min identitet, är jag verkligen normbrytande?

Självvalt normbrytande. Jag förstår vad det är personer ser när de säger att jag är, normbrytande. För i deras ögon är jag det. Men det är inget jag ser eller känner. De är heller inget som är ett positiv, i mina ögon. Jag blir kanske normbrytande i någon mån, för att det är mitt enda val om jag ska fortsätta existera, visst finns där en styrka, men det är ju snarare ett tvång som kom med de valet att leva än något annat.

Det brukar sägas när det kommer till fysisk ansträngning att vi klarar ungefär 60% till när vi känner att nu blir det alldeles för jobbigt. Det här är viktigt för den som väljer att vara normbrytande för det går alltid att kliva tillbaka ett steg och vila och titta på omgivningen. Återhämtning är avgörande för långvarig uthållighet. För som normbrytare är det ju vad en vill, kämpa till alla tycker att det där är bra och sen ta sig ann nästa norm att ifrågasätta.

Jag vet att det inte går att komma bort från hur andra ser på mig, men jag vill inte kalla mig normbrytande. Inte när det kommer till mitt kön. Nej. Det finns inget bakomliggande ställningstagande, ingen vilja. Att bara vila bli sedd som en av alla andra, är det verkligen att vara normbrytande? Jag ser det verkligen inte så. Att vilja passa in i en existerande mall är inte normbrytande, det är en helt annan sorts strävan. På andra sätt, andra områden kan jag bråka med varje norm. Vet inte om jag tänker rätt. Men så känner jag.

Men här, nej. Jag vill bara vara del av normen.

Dysfori.

Jag var så ignorant och dum. Hur kunde jag vara så dum, tänka och säga "Det är en fysisk förändring. Det är min kropp jag ska fixa. Utsidan som blir annorlunda, det förändrar inte vem jag är på insidan. Det kommer int ändras. Mina tankar och intressen är desamma."
 
Femton år spenderade jag med att aktivt förtrycka den jag är. Jag vet fortfarande inte vem det är som är jag, hur jag är som person. När en som jag slutat förtrycka sig själv och ens verkliga person sakta träder fram dag för dag, då blir naiviteten i hela det tänket ogreppbart och fruktansvärt.

Försöker sova så mycket jag kan fasa bort mig själv från medvetandet. Jag mår bättre i drömmer vackra så väl som de mörkaste mardrömmar. Det är bättre än att vara vaken för inget i drömmarna är på riktigt. Att leva som trans är bara fruktansvärt vidrigt, tomt och meningslöst.
 
Jag försöker verkligen leva så nära och ärligt med mig själv som jag kan, men min kropp står helt i vägen för det jag kan inte känna och se två vitt skilda delar av mig själv. Jag skulle ju verkligen vilja ha ett sexliv, mer specifikt ha möjligheten till att någon gång faktiskt kunna ha ett. Kan säga att jag är rädd för något romantiskt eller sexuellt.
 
Det är så svårt ändå att att hitta någon som skulle känna en genuin kärlek för mig, skulle jag hitta den hypotetiska personen skulle det svårt att göra något som inte skulle få mig att vilja kura i hopp mig och gråta. Jag hatar att jag har den längtan i mig. Livet hade gärna fått gå tio gånger så fort att leva ur min synpunkt. Desto tidigare det är över desto bättre.

Ser fram mot att sluta vara ivägen för alla. Att ingenting av mig längre kan irritera någon. Att inte längre kommer vara en förolämnpning för andra kvinnor. Jag kommer inte längre ta plats eller resurser. Allt kan få ta slut. När jag blir till ingenting, då kommer all smärta som känns över att vara en vidrig avart att betyda lika lite för mig som för andra.
 
Endastsom död kan jag käna frid.

Slaktaren

Ojämn, tafatta scener blandade med tankar satta i ord som inte görs värdiga när dem kläms in mellan det andra. Det lösryckta slutet är något jag definitivt gillar, men det är just lösryckt. Som resten av boken, lösryckta fragment som satts samman med en förhoppning snarare än en vilja till något sammanhang... men slutet av boken är lite fint.

Åttio dagar, mina tankar.

 
Vad har jag gjort!?!?! På framsidan står det "Du som gillade femtio nyanser kommer att älska...." Fifty är ju den sämsta skit som skrivits på temat :S
 
Men Åttio dagar...

Gul, den är sig själv boken. En fin berättelse skriven i ett högst varierat språk. Boken räddas av detaljerna, att det på sina ställen smugit in ett och annat givande element, det är inte alla gånger tyvärr som det märks att författaren tänkt till. Det är ett utforskande, som det visar sig gäller, nästan, alla karaktärer och jag gläds över mänskligheten som visar sig med jämna mellanrum bland förvirrade tankar och känslor.
 
Jag kan innerligt inte förstå varför otrohet måste vara en del av alla böcker, så även denna men det är väll någon universell lag antar jag. Även de starka vibbarna från Historien om O stör mig kopiöst. Men den är förvånansvärt väl skriven även om det går väldigt fort utför i slutet, som visserligen ger en hel del svar och visar vart det faktiskt finns känslor. Samt en liten trevlig twist.. Även om den var bra, saknar jag en känsla av att vilja läsa nästa bok...

Blå, ett mellanspel av nya upplevelser nya bekantskaper, utfyllning, övergrepp, förfallets spiral. Intriger och dumhet i all ära men det bidrar inte till en bra berättelse, det skapar en möjlighet till fler och mer varierade scener, men inte ett gott sammanhang.
 
Och varför inte gör något åt den bristande kommunikationen som skadar båda huvudkaraktärerna, det osar nittiotalssåpa. Ett par kapitel skulle gärna slitas bort, aldrig ens tänkts på, de bryter mot alla mina tankar om sundhet och jag känner för att döda en karaktär.

Röd, Sättet att liva upp storyn och hänga upp relationens fortsatta utveckling på är inte nytt, men de bidrog mer till att dra förstöra berättelse ut än att förbättra.. från att vara en berättelse som i den första och andra boken kretsar kring dominans övergår den till en helt vanlig roman.
 
Fortsätter att efterlysa variation då allt som innehåller penetration är ovarierat och tråkigt. Det hade varit bra om boken inte givits ut. Som roman är den intetsägande, ett riktigt dåligt hafsverk.

Första boken är väll läsvärd i alla fall...

Helt sjukt besviken.

Vad hände med vintern?

 

Gäsp.

Trotts härjningarna bland känslor och tankar blev det en lite produktiv dag. Klarade av att få klart den inte alls samarbetsvilliga kompletteringen om polsk statsledningen över två sekel.

Är glad att jag kunde komma upp i morse. Att jag kunde ta mig iväg till universitetet och bara gjort klart. Får jag godkänt kan jag säga hej till två veckor ledigt, inte vad jag behöver, inte alls, men valet är inte mitt. Tycker att jag borde vara gladare. Den här veckan bjuder på mycket. En del saker som aldrig hänt tidigare.

Försöker komma på vart gränsen går mellan min blyghet och oviljan att säga något för att slippa höra min röst. Destruktivt självmedveten ifrågasätter jag hela mig själv för att inte jag inte ha något kroppsligt att kunna ge någon och egentligen inget själsligt heller mer än någon form av kärlek. Vill inte känna sånt. Det skrämmer mig och sänker mig i onödan.

Soundtrack of the day, Bruch - Symphony No.2 in F-minor, Op.36

Nä nu går jag hem.

Transfober och dylika äckel.

Steget för mig att över huvud taget ta mig ut är hög. Att vara ensam i en grupp där jag ingen känner får hela min krop att skrika- fly. Så när jag tagit de där stegen, när min dag varit så bra att jag kunnat det, då är det fruktansvät att möta såna som er. För ni sliter bort allt det lilla mod jag hade samlat. Vårdat all den lilla energi som fanns kvar för att vara så social som bara möjligt och jag får mig att gå. Jag går och jag är inte lessen. Jag är förstörd.

Hoppas det var trevligt för er andra. Innerligt hoppas jag att ni alltid har lika trevligt i ert sällskap.

Jag lägger så oehört mycket energi på att slå ned mina inre destruktiva känslor, på att våga, på att försöka göra mitt liv lite bättre. Till vilken förbannad nytta?

Jag ska aldrig gå på något. Inte själv. Inte med någon. Jag vill inte vara den som förstör en bra persons kväll genom att fly och bryta ihopp när jag förstörs innifrån av min otillräcklighet.

Jag borde bara inse att det aldrig kommer bli mer. Att jag alltid kommer vara ensam. Att jag aldrig kommer leva ut något med någon. Att det finaste jag kan få är konversationer med underbara människor långt långt bort från där jag är. Borde inse och acceptera och glädjas över det.

Jag är glad för er jag har.
För att ni finns och är bättre än alla andra.

Jag orkar inte det här livet.

Aldrig fnissat så på en middag...

Det var länge sedan jag var full. Jag hatar att sitta och förljuga mig till något socialt samspel, ännu mer så när jag bara vill sjunka genom marken och aldrig vakna igen.

Jag kan hata min far för så oerhört mycket att jag inte kan komma på allt jag stör mig på hos honom. Men hans sinne för mat och för vin och sprit. Jag kan känna ett riktigt avund för det. Det tar inte bort något av de andra, men jag känner avund för hur bra han är på det.

Av någon anledning som jag fortfarande inte förstår så kom samtalet in på kluvna tungor.. en som jobbar som tandläkare tyckte det är sjukt obehagligt att se.. sen snackades de om hur hemskt det är att förstöra kroppen så och om det gick att vicka tung "flikarna" olika..

Så jag bestämde att säga att jo men det ska tydligen gå att vicka "flikarna" mot varandra... as seen on youtube... varpå min morbror helt seriöst, med ett flin säger "kan bara tänka mig en aktivitet där det är bra"

Jag började fnissa hysteriskt.. och den fruktansvärt tråkiga jättevuxna middagen blev rätt underbar just då :p tänk om morbrors familj var min familj. Ännu bättre blev det av alla andra som bara "va vad då?"

... och jag vill gå på en grej men jag vet inte ens om jag kan och det stör mig helt jätte mycket :( finns väll fler chanser med tiden

Årets första insikt.

Dysforin kastade ned mig i en grop tidigare. Brukar triggas av en del sorters bilder och därför bara fasat ut när dem synts i vrån, men ibland är jag inte snabb nog. Jag har insett varför jag triggas tror jag ... för det kan inte vara den avbildade kroppen i sig. Då skulle jag inte kunna inspireras av dess former i den grad jag gör. Och jag skulle definitivt inte placera den som en kärna i mitt egna skapande. Det är sättet. En bild är inte bara en bild, den är resultatet av flera beslut och handlingar. I det här fallet är den tydligaste handling att vända kameran mot sig själv och med det kunna avbilda ett jag. Där brister det i mig.. där ser jag en handling mer än en bild av en kropp. Något jag själv inte kan skapa förstärkt av något jag själv inte kan se eller känna hos mig själv.. och jag sjunker längre ned i mitt mörker än vad jag vill erkänna. också kommit fram till att det finns olika grader..från att bara skapa en min till att rycka bort kontrollen. Livet borde vara något lätt rofyllt och snällt. lätt dumihuve.

Tjugohundrafjorton

... var rätt bra ändå.

Jag har börjat lära mig att skratta.

Jag har tyckt om mig själv ibland.

Jag har fått kontakt med riktigt bra personer.

Jag har inte varit inlagd ett enda dygn.

Allt det jag mår dåligt över finns kvar och i det stora hela har det varit som vilket annat hopplöst, tomt och meningslöst år. Men det har gett mig många fler små vackra minnen än något annat år gett mig och dem finns ändå där, händelserna som aldrig tidigare varit.

2014 var ett bra år. Bättre än alla de tidigare åren. Mitt bästa år vid liv.

Jag försöker bara hoppas att 2015 lyckas jag bli bättre, fixa skolan, hitta ett jobb och någonting att kalla ett hem. Väntar och ser vad som blir på nya sätt och vad som inte blir. Försöker bara hoppas att 2015 blir jag älskad av någon, någons viktigaste person.

Hon som ibland försöker vara glad för det lilla.