Hasselblad Lunar.


Extremt habegär.
 

GW jag älskar dig.

"Säg upp alla "riktiga poliser". Be därefter var och en av dem att fylla i en blankett där de på högst tio rader får förklara varför just han eller hon bör återanställas och vilka tjänster som de i så fall åtar sig att leverera till de skattebetalare som ger dem deras lön." GW om poliser och "riktiga polier"

"Två timmar och två flaskor rödvin senare, när jag sökt och funnit den sanning som blott står att hitta på botten av buteljen, är jag också klar över hur det hela måste ligga till. Jag har också återfunnit mitt gamla jag, elden i mitt inre brinner åter starkast i Norden, och jag uppsöker min hustru för att genast visa henne min kolumn om att Ernst Kirchsteiger i själva verket - och i djupaste hemlighet - är seriemördare och - med tanke på efternamnet - sannolikt också Nazist. Det är den enda rimliga och återstående förklaringen med tanke på den offentliga beskrivningen av "Allas Vår Egen Ernst"." GW om att tv4 höjer Kirchsteigers lön


 

Det är ju inte ens dåligt.

 

Sommarkort.

Somliga säger vi lever i evighet, fast döden är det sannaste som dom vet. Andra säger lyckan finns i ett ögonblick, fast dom aldrig hann i fatt de dom fick.

I kärlek och hat, fiende, kamrat, glädje och sorg, hydda och borg. Tar vi ett kort på barnen i sommar tid, när dom dansar, när vi dansar. En stund på jorden.

Om du går runt i cirklar, eller rakt dit du vill, om du står långt i från eller tätt intill. Vi spar alla lögner till morgonen efter, och reser dom glas som föll under festen.

I kärlek och hat, fiende, kamrat. glädje och sorg...

Det kommer aldrig att bli bra.

Det finns ingen mening med att leva så här. Men mina föräldrar blir väll glada i alla fall. Min transsexuallitet är känd av alla i min bekantskap. Stötning och hat blandades i en enda massa. Jag kunde inte ta till mig någonting av det. Inget hade ju förändrats.

Nu börjar nästa kapitel i den dystra boken om det här livet. Den där det är dags att säga till alla dessa att det som en gång var inte längre är. Att oavsett vad jag vill så kommer jag aldrig att få någon hjälp. Jag kommer aldrig bli rättad. Aldrig bli tjej.

Hur det tas emot vet jag inte. Det är ju inte direkt den årdning som skulle vara förväntad. Enda fördelen är ju att det endå bara är en tät dödsångest som omger allting så det är ju inte som att det kan bli mycket värre i vilket fall som helst.

Men det är ok alla år som jag mått dåligt bekommer mig inte det är ju inte som att hela livet än så länge varit bortkastat. Bara till största delen. De där första tre fyra åren var ju ändå rätt bra överlag det var ju inte förens senare som allt började rämna.
 
Men varför må dåligt över något sånt.

Ledsen.

Det här livet håller inte. la la la la la la la la la la. Borde tänk på annat. Måste tänka på annat. Det kommer aldrig bli bra. Jag önskar att jag hade förmågan att leva i en lögn jag haade kunnat vara så oerhört lycklig. Men vem är jag att önska.

Om jag bara fick en dag. Få ogjort det jag gjort. Osagt det jag sagt. Tjugofyra små timmar. Jag ska bli den jag är. Om jag bara fick en dag.

Jag ska sluta bli ledsen över att ingenting kommer att bli som jag vill. Jag ska sluta känna fruktan för mig själv. Jag ska dö. Bli lycklig.
 
Någon form av gemensam ansträngning skulle vara att föredra, men allt som på minsta sätt liknar en gruppkram avvisas med kallsinne. Blir det kallt, då hjälper inga självhjälpsböcker, annat än till att elda med förståss.

För att citera herr Andersson

Vad finns det för glädje i arbetarmakt om jag ändå måste gå till stämpeluret som en slav varenda dag av mitt fattiga liv och stå där och rycka i armen som en dreserad jävla apa. Skulle det verkligen på något sätt vara lustigare om det var arbetarna själva som ägde. Nej det där skitsnacket kommer jag aldrig att gå på. Jag står vid sidan om och inga av er kommer någonsin lyckas förstår hur jag kan känna lika stort förakt vad ni än hävdar vore bättre. Nej åt helvette med sossar, fan ta högern bondeförbundet liberalerna och bolsjeviker. Sortera ord det är fan de enda ni kan.

Vänner skapar vänner.

Har svårt att förstå hur människor kan värderas utifrån hur många vänner dom har. Fast på sätt och vis inte. För en person som tillsynes har många vänner måste ju vara en bra person eller hur. Eller. Jag tror att vänner skapar vänner. Lite som ett jävla virus reproducerar sig självt. Det enda jag vet är att utan vänner så är man ingen. Utan vänner blir man utsatt för någon form av tveksamhet. Det måste ju finnas någon anledning till att vuxen människa inte har lyckats attrahera någon annan ens i den utsträckning att skapa vänskap. I en värld där människor finns i överflöd behöver man inte lära känna någon för att bilda sig en uppfattning om ifall en person är bra eller inte. Det enda som behövs är ett initialt intryck. Är det dåligt kan man alltid ta nästa. Det finns alltid en nästa. Men det är så det ska vara antar jag.

Narvik by night.

Midnatssol har sina sidor
 

Det där med att ge upp. och Lofoten.

I något avseende har jag nog gjort det. Men efter ett par år känns det inte längre roande att spendera pengar varje månad på att ha konton på sidor som aldrig gav något. Det är nog inte meningen att jag ska hitta någon att lära känna.

Men varför vara ledsen över det. De är ju inte som att all tid som lagts ned varje dag på det där har varit helt bortkastad. Har ju lärt mig att det inte är värt att försöka och det får väll ses som något att vara glad över. kunskap är väll bra typ.

Nä om man skulle gå och självskada lite istället. Nej juste pratat med psyk om det, de är inte självskada att medvetet utsätta sig själv för sånt som leder till psykisk och/ eller fysisk skada. Det är bara helt normalt och något väldigt bra.

Åker till Lofoten i gryningen via keb och lite annat. Kan bara hoppas att det bjuder på något bra. Lär inte hända så mycket i bloggen den närmsta tiden, typ två veckor eller så. Jag är ju rätt meningslös och inte en sån där modern uppkoppad människa.

Det kommer aldrig bli som jag vill.

Struken, struken, reserv, reserv, reserv, ja det är resultatet av den senaste högskoleansökan. Men det var väll egentligen ingenting förvånande att det skulle bli så. Rätt väntat faktiskt.

Vad jag ska göra i höst är fortfarande hemskt oklart.

Hatar det här så innerligt. Jag vill bara ha ett hem. En sysselsättning. Jag vet att det är alldeles för mycket begärt av livet men ingenting annat har egentligen någon betydelse, mer än som ångesttroll i de djupa uråldriga mörka skogarna.

Det skulle ha varit bra om jag hade lyckats få betyg i något de senaste året. Det skulle ha varit bra om den utbildningen var i närheten av en sån jag vill gå. En där det är kunskapen som räknas och inte hur många ord man kan skriva i en uppsats.

Det enda som är säkert är att det aldrig kommer bli något bra av det här. Det kommer i alla fall inte bli som jag vill.

Cause I started out with nothing, and I've still got most of it left.

Bara om min älskade väntar.

Om idag inte var en ändlös landsväg. Och inatt en vild och krokig stig. Om imorgon inte kändes så oändlig. Då är ensamhet ett ord som inte finns.

Men bara om min älskade väntar. Om jag hör hennes hjärta sakta slå... Bara om hon låg här tätt intill mig. Kan jag bli den jag var igår.

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet. Jag kan inte säga sorglösa ord. Jag hör inte mitt eko slå mot gatan. Kan inte minnas vem jag var igår.
 
Men bara om min älskade väntar. Om jag hör hennes hjärta sakta slå... Bara om hon låg här tätt intill mig. Kan jag bli den jag var igår.

Det finns skönhet i flodens silversånger. Det finns skönhet i gryningssolens sken. Men då ser jag i min älskades öga. En skönhet större än allting som jag vet.

Och bara om jag vet att hon väntar. Om jag hör hennes hjärta sakta slå. Bara om hon låg här tätt intill mig. Kan jag bli den jag var igår.

Kass dag.

Stressen som infinner sig när alla, en efter en, hittar kärlek gång på gång. Att undra om det någonsin kommer hända en själv. Det kommer att komma för dig också - kanske det värsta man kan höra.

Den som aldrig har varit kära längtar alltid efter det och det beror kanske inte på att man inte tycker om att vara själv eller klarar sig på egen hand, det handlar kanske om nyfikenhet. Vad vet jag.

Hur känns den där känslan alla talar om? Hur känns det att titta på något med ett hjärta som spårat och hur känns det i kroppen när man känner så starkt för någon att denne har makt över hela ens person? Hur känns det när någon kysser en. Hur känns kärlek.

Det värsta man kan höra är "Du kommer att få känna det en dag också". Det är precis som när någon med ett krossat hjärta får höra att tiden läker alla sår. Det är inget mer än lögn. Att det finns en för alla, det är också en sån där nödlögn människor sällan drar sig för att använda, varför, det hjälper ju inte på något sätt mot ångesten.

Dåliga dåliga tankar.

Mår dåligt. Dåligt. Dåligt. Dåligt. Men vad gör det. Någonstans i det hela så är det ju ändå som vanligt. Som vanligt. Jag har börjat svara så på frågan hur jag mår. Orkar inte ljuga längre. Dessutom är ju svaret öppet för tolkning om någon skulle bry sig på riktigt.

Jag skulle vilja gå ned i vikt. Det vill jag lika mycket som att bli erkänd av läkaren. Men det är omöjligt på något vis. Det är väll det som är den där underbara gåvan man ska vara så tacksam över i livet. Att det faktiskt inte finns någon möjlighet till förbättring.

Brukar försöka finna tröst i att allting är som vanligt. Det fungerar aldrig. För allting är fel när det är som vanligt. Jag föraktar min ångest och allt annat med mig själv mina drömmar, värderingar, kroppens sammansättning. Men vad gör det.

Men även om det finns många usla tankar som svävar i tankesmedjan så finns det fantasier som också tar plats och vill synas. Tyvärr. Dom leder ändå bara till samma avgrundslösa ångest. Precis samma självhat och suicida tendenser. Men vad gör det.

Disco volante.

 

Duktig idiot.

Är så jävla duktig som just insåg att jag sökt till ett program som jag inte är behörig till. Jävla inteligent gjort. Då har jag nog ingenting att göra till hösten. För att komma in på något av de andra är inte möjligt i den här världen.

Det kanske hade varit bra om jag faktiskt var lite bra och kunde plugga. Om jag faktiskt ändå var lite akademiskt lagd. Men nej livet har annat att bjuda på inte som att det var en överaskning. Har ju bara haft några skolår på mig att lära mig att det där med att läsa böcker, skriva uppsattser och tentor inte rä min grej riktigt.

Om det ändå fanns någon lösning.

Pull the trigger.

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette. She broke his heart, he spent his whole life tryin' to forget. We watched him drink his pain away a little at a time. But he never could get drunk enough to get her off his mind. He put that bottle to his head and pulled the trigger and finally drank away her memory. Life is short, but this time it was bigger. Than the strength he had to get up off his knees. We found him with his face down in the pillow with a note that said, 'I'll love her till I die.' And when we buried him beneath the willow the angels sang a whiskey lullaby

Orkar inte.

 

Funderar starkt på att dö.

Ja att stämpla in vore en befrielse på alla plan. Men vad betyder det. Ingenting. Det är j bara dåligt, precis lika dåligt som allt annat i livet. Jag ställer mig själv frågan vad det är tänkt att man ska göra egentligen om man väljer att leva. Det finns ju inga som helst anledningar till att göra något så destruktivt mot sig själv.

Råkade spendera tretusen spänn på ett par kängor. Hoppas posten hittar hela vägen fram. Borde ha köpt ett par lågskor istället för dom jag har nu håller på och lättar sig själv genom att tappa delar men shit happens.

Funderar på vad jag ska göra i helgen. Något borde jag göra Eller borde jag det. Bättre att må dåligt av att inte göra någonting än att envist skada sig själv med maximal effekt som enda mål. Eller vad vet jag. Det finns ju bara fördelar med andra människor. För att inte tala om förstörda leder och muskler. Hur skulle det inte kunna vara något bra.

Nattsudd.

I Egypten pågår militärkupp, kanske en åt det demokratiska snarare än det totalitära hållet som vore mer väntat. Men det är nog bra. Nu väntar väll ännu ett år av fuckups i det landet innan folket tröttnar igen. Men jag har redan sagt vad var det jag sa i frågan en gång så det vore ju förträffligt om jag kunde säga det igen.

Varit ute på Arlanda förut och hämtade bror som varit uppe och tagit prover och satt ut sensorer i våtmarkerna runt treriksröset. Forskning kan vara roligt ibland. Välstrukturerad som den personen är var båda kamerabatterierna urladdade... vad ska man säga.

Kollar på kängor medens cynismerna väller fram genom vardagsrummet. För är det inte politikerna eller journalisterna som tjafsar i tvn så är det för att det bara finns ett företag i hela jävla landet som har kängorna jag vill ha, och dom har typ två par inne. Varför är det så.

Borde hitta något att göra med mitt liv känner jag. Något vettigt. Borde hitta något jag kan kalla ett hem också. Bara en sån sak. Men det är lite för mycket att begära av det här livet. Det är nog lite som med lycka, det finns inte, inte i verkligheten.

​ It's whats underneath that counts.

On the outside all the world sees is a male, clearly a male. Wearing jeans, a tailored shirt and chelsea boots, nobody gives a second glance.
But if you wouldn't tuck that shirt in you would see something unexpected by the lining of the jeans. It's such a simple thing, the tiny bow on your panties. It makes a world of difference.
But what's underneath does not count. Not the inside either. That's the only thing survival have taught me. This world is not my home.