Skitungar deras föräldrar och samhället.

Sedan skitungarna i Göteborg börjat bråka över att ingen har gjort någon annan något illa för att ingen av dom har stake nog att stå för sina egna ageranden skriks från alla håll att lagen ska ändras.

Jag vet inte vad en omarbetning av lagen skulle kunna bidra med. Ser man på lagstiftarnas tidigare bedrifter så finns det ju inte direkt något att bli imponerad över, nästan sparka ihjäl en pensionär= 120 timmars samhällstjänst, sparka en 14-årig tjej i huvudet= 140 timmars samhällstjänst, om du istället tagit henne på brösten eller haft ömsesidigt frivilligt sex hade straffet blivit fängelse.

Hela samhället har fastnat i äcklig sörja av straffrabatter när det samtidigt varje år trumpetas: "Vi måste visa tidigt att det är allvar". Jo men det märks ju verkligen att det är, det är inget annat än rent publicistiskt, och det brukar statsrepresentanter förakta. Men alla är ju inte riktigt lika även när alla är jämlika.

Om föräldrar och konflikträdda lärare stoppade i barnen lite respekt för andra människor istället för att mata curlingbarnens ego skulle allt se annorlunda ut .. utan ny lagstiftning. Det är intressent att det krävs flerårig utbildning och stort engagemang för allting i livet förutom att skaffa en ungdjävel. Det är jävligt äckligt att det ses som något bra.

Nej det är nog lite för mycket begärt av föräldrar att dom ska uppfostra sina barn.