Frånvaron av taktiskt tänkande hos S.

Det är intressent att se hur politiker hanterar situationer, att moderaternas ledning inte vill stå upp för sina egna beslut är ju på inget sätt okänt. men när inte ens sossarna känner att det är någont bra då blir iaf jag lite less. Hur tror dom egentligen att dom ska kunna ses som ett alternativ när dom inte ens kan visa på de basalaste av egenskaper, ansvar i grunden till och med sjävrespekt.Tacka vet jag autokrater dom vågar iaf stå upp för sig själva och sin tro.
 
Nej hade S försvarat sitt val av Omar, framhållit vad Islamiska förbundet faktiskt arbetar för, då hade det kunnat se annolunda ut. Det enda som S visar på genom sitt agerande är att människor som är starkt socialt engagerade inte rä av något värde för deras politik, i varje fall inte om islam är inblandat. Viss kan Islamiska förnundets arbtete visserligen mer liknas vid sina kristna diton och därav kanske mer förknippas liberala, men det sociala engagemanget bland utsatta är ju inte mindre för det.
 
Alternativt så hade ju S valberedning kunnat göra ett bättre arbete, samt styrelsen varit mindre desperat, men det hade ju kunnat visa på en kompetenskris inom organisationen. Inte för att det blev bättre nu dock.
 
Dåligt spelat S. Jävligt dåligt.