Blir så förbannad.

Vällingby idag, inte en enda borgerlig valaffisch hel på torget. Bara Socialdemokratiska och vänsterpartistiska valaffischer syntes. För de valaffischer som borgerliga partier satt upp låg nedrivna och undanslängda i en kulvert.

Kan partier kalla sig DEMOKRATISKA när deras anhängare aktivt använder icke demokratiska metoder i valrörelsen så väl som övriga delar av det politiska året?

Om nej, borde då inte dessa politiker ta aktivare avstånd från sina sympatisörer?

Om ja, vad fan är det för demokrati dessa partier företräder egentligen?

Jag hoppas att vänsterns antidemokrater en dag inser att dem och deras taffliga inkonsekventa tankebanor är precis lika usla och ovälkomna i en fungerande demokrati som deras politiska "fiender". Det är inget annat än direkt skammligt.

Men jag tvivlar, idioti kan tyvärr inte botas med fakta och logik. Den som skriker högst lyckas alltid bäst. Och våld, förtryck och enighet bakom fientlighet säljer alltid bättre än demokratiska värden.
 
Som antifascist föraktar jag komunister och nazister i lika hög grad. Ty de båda falangerna utgör precis lika stora hot emot oss som strävar efter demokrati.
 
Det är tämligen tragiskt att antifascism i sverige gjorts synonymt med fascism av vänsterns antidemokratiska företrädare.
 
Det är ju också föga förvånande att Vs Sjöstedt vill förbjuda högern från att få demonstrera, när han själv ser det som självklart att hans värderingar ska få luftas... snacka om att uppskatta demokratiska värderingar...