Sju tankar.

jag tror att jag mått bättre om jag var mig själv. om jag var en del av ett relationsmosaik. om jag hade en plats av betydelse i ert samhälle.  men det är bara vad jag tror och jag tror alltid fel.
 
- Tycker du att utsläppen av koldioxid i världen är för höga?
- Ja!
- Klimatkompenserade du när du köpte flygbiljetten?
- Nej det kanske jag borde ha gjort....
... och så undrar människor varför allt går åt helvette... Men det är enklare att hävda att en står för något än att faktiskt bry sig.
 
Blir mer och mer övertygad av att det inte är så långt mellan nationalsocialismen och internationalsocialismen som deras företrädare vill ge sken av.
Båda sidor är för användandet av ickedemokratiska värden för att tysta sina meningsmotståndare. Båda sidor vill se en sosialistisk samhällstruktur. Båda sidor förnekar sin historia och har tjogvis med massmord till sin ideologis ära i sina troféskåp. Båda sidor hävdar självförsvar för att motivativera renandet av den politiska samhällskroppen.Båda sidor är precis lika vidriga att ha att göra med.
 
Jag tror inte att jag klarar av det här och det är väl kanske lika bra. Det finns en lättnad i att ge upp. Man kan slappna av. Inget spelar någon roll. Om inget spelar någon roll finns det inget anledning att vara ledsen alls. Hur fan gö rman egenlitgen för att släppa taget och skita i allt?
 
Tycker att tanken på herrunderdelar på mig själv är rätt obehaglig, ger mig dysfori osv och då jag även tuckar så fyller inte herrskurna benklder och underkläder någon praktisk funktion i mina ögon. Jag skulle inte känna mig speciellt feminin eller bekväm i det heller.
 
Fan vad jag stör mig på vegetarianer... inte ät kött för att djuren behandlas illa?
Men är medveten om hur kläderna du har på dig görs? Om barnarbetarna som gör din choklad, teet och dina importerade grönsaker? Företag som sätter upp staket runt deras byggnader för att de anställde hoppar därifrån för att det är en mardröm där inne, för att du ska få din mobil.
Dom skiter du fullständigt i? ... jösses
 
Samtliga partier är nu eniga om att transpersoner bör läggas till i lagen om hets mot folkgrupp. Det kan dock bli verklighet först 2018 då en grundlagsändring krävs.