Arla morgon.

Glädje - ett känslotillstånd av tillfredsställdhet. När man är glad är man lycklig eller road, det är en positiv känsla. Människor uttrycker ofta glädje genom att le.

Hur kan något till synes så enkelt vara så svårt att uppleva. Kräver inte att det skulle vara någon längre period men det skulle ju vara skönt att få uppleva.
 
jag vill inte vara med längre, det är för svårt. Jag vill bara lägga mig ner och dö. Tids nog blir allt kanske bättre, det kanske rent av blir bra tillslut. Men varför skulle det det. Ingenting annat har ju blvit bra.
 
Allt blir precis så bra som jag förtjänar. Viljan saknar helt betydelsen. Men det är ok. alla kan inte förtjäna att må bra. Det är som att alla skulle förtjäna vänskap. Eller ett jobb eller vad som helst viktigt. Det är den opåverkbara verkligheten. Helt onödigt att må dåligt över.
 
Drömmar som inte kan kontrolleras måste krossas. Kan de inte krossas måste man ta de svagas utväg. När drömmarnas börda är tyngre än att man kan bära dem är det enda alternativet att ta sitt liv.
 
This is the end
Of our elaborate plans, the end
Of everything that stands, the end
No safety or surprise, the end
Desperately in need...
of some...
strangers hand