Inte bitter.

Tycker nästan synd om alla som helt plötsligt hittat lite insikt och blivit förvånade över att hat inte kan motverka hat.. idioter... Men det är klart för den som har "bättre" åsikter spelar det ingen roll... den kommer ändå alltid att ha agerat rätt..

Sd gick från 3.27% i förra eu- valet till 9,8% i det senaste Personligen tycker jag att det är ett bra facit på att våldsanvändning, bu rop glåpord och andra störande aktiviteter vid allmänna möten, och pajkastning både bildligt och retoriskt verkar vara effektiva metoder för att motverka deras framfart... eller.

Franska le-pen fick 25%... och fler mandat än alla svenska partier tillsammans.... Gyllene fascistpellar i Grekland blev tredje största parti... i Grekland. jag hajjar fortfarande inte hur Grekland av alla länder har nazister, helt öppna med sin nazism, som representanter.

Det blir ju lite bättre också av att drygt hälften av alla svenskar som har rätt att rösta satt hemma och fipplade med viktigare saker istället... oduglingar... Människor som inte visar ett dugg intresse för demokrati, förtjänar inte att vara i närheten av en demokrati.

Så nu ser jag fram emot att se att människor har lärt sig. Att det är fel att trakassera människor för deras åsikter. Att all uppmärksamhet faktiskt är bra uppmärksamhet. Och att det kanske är dags att mötas på ett intellektuellt plan som människor med respekt för allas olikhet som utgångspunkt.

Att förminska och håna människor kommer aldrig någonsin att leda till någon bättre värld. I alla fall inte om den ska innehålla någon form av demokratiskt värde där varje människa är av samma värde. Det är fan dags att inse det på röda, blå, bruna och fan vad ni nu vill kategorisera er som.

... men jag är inte bitter.
inte det minsta.

Misstänker att jag snart kommer kunna använda det här inlägget igen med ytterst få förändringar av andra stycket.